
Barbaresco “Serragrilli” D.O.C.G. 2004
Elegant, rig med god koncentration, karakter af frugt og krydderi med komplekse strøg af brombær, sort peber og ribs.
Varm og blød, velbalanceret frugtkarakter med en lang dvælende eftersmag.
Høst: Druerne høstes i slutningen af oktober.
Alkoholmodningen sker i ståltanke, hvorefter vinen hældes på nye franske egetræsfade for yderligere modning i 18 måneder. Herfra hældes vinen på slovenske fade i 18 måneder.
Yderligere modning sker på flasker i 8 måneder.
Farve: Klar dyb rubinrød
Drue: 100% Nebbiolo
Alkohol: 13,5 %
Opbevaring: Kan med fordel lagres i endnu 1 år, eller op til max 20 år.
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 220,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Barbera d´alba 2006 D.O.C.
Udpræget ungdommelig karakter med god koncentration af delikat, frugtagtig aroma. Varm, veludviklet med kant og en ren, behagelig afrunding.
Høst: Druerne høstes i begyndelsen af oktober.
Efter alkoholmodning i 10 dage med fuld malolactic “ en slags omdannelse af vinens surhed til en blødere smag”, modnes vinen videre på slovenske egetræsfade i et år.
Herefter tappes vinen og modnes videre i 6 måneder på flaske.
Farve: Klar dyb til dunkel rubinrød
Drue: 100 % Barbera
Alkohol: 13 %
Opbevaring: Er drikkeklar, eller kan lagres op til max 5 år
Servering: Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 65,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Barolo “La Tur” D.O.C.G. 2005
Intens bouquet, kompleks krydret og frugtagtig karakter med en tone af kirsebær. Varm, rig og velstruktureret, blød og afbalanceret karakter
Høst: Druerne høstes midt-oktober.
Druerne udblødes i 14 dage med skindet.
Efter gæringen hældes vinen på franske egetræsfade til modning i 24 måneder. Vinen tappes og modnes videre på flaske i 10 måneder.
Farve: Klar, dyb rubinrød
Drue: 100% Nebbiolo
Alkohol: 14 %
Opbevaring: Kan med fordel lagres I endnu 1 år, eller op til max 20 år.
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 225,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Barolo “La Tur” D.O.C.G. 2005
Intens bouquet, kompleks krydret og frugtagtig karakter med en tone af kirsebær. Varm, rig og velstruktureret, blød og afbalanceret karakter
Høst: Druerne høstes midt-oktober. Druerne udblødes i 14 dage med skindet. Efter gæringen hældes vinen på franske egetræsfade til modning i 24 måneder. Vinen tappes og modnes videre på flaske i 10 måneder.
Farve: Klar, dyb rubinrød
Drue: 100% Nebbiolo
Alkohol: 14 %
Opbevaring: Kan med fordel lagres I endnu 1 år, eller op til max 20 år.
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 225,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Dolcetto d´alba 2007 D.O.C.
Ren, udtryksfuld ungdommelig karakter. Vedvarende smag med noter af ribs, blomme og delikate krydderier. Frisk aromatisk, let tannin karakter, men god struktur.
Høst: Druerne høstes i midt-september.
Modnes i 10 til 12 dage.
Vinen lagres ikke på egetræsfade, men modnes i 6 måneder efter tapning.
Farve: Ren rubinrød med et strejf af lilla undertone.
Drue: 100% Dolcetto
Alkohol: 12.8 %
Opbevaring: Kan med fordel lagres i endnu 1 år, eller op til max 5 år
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 65,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Elena Barbera d´alba 2011 D.O.C.
En meget fyldig og aromatisk vin med flotte nuancer. Elena er en rund og meget elegant vin med en enestående duft. En fantastisk vin som er perfekt til rødt kød eller medium lageret ost.
Høst: Druerne høstes sidst i september. Efter alkoholmodning i 1 uge med fuld malolactic “ en slags omdannelse af vinens surhed til en blødere smag”, modnes vinen i 2 måneder på ståltanke, herefter 14 måneder på egefade og derefter yderilgere 6 måneder på ståltanke igen.
Farve: Rubinrød med et violet skær
Drue: 100 % Barbera
Alkohol: 15.5 %
Opbevaring: Er drikkeklar, eller kan lagres op til max 10 år
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 159,-
139,- pr. stk. ved hele kasser ( 6 stk.)
139,- pr. stk. ved hele kasser ( 6 stk.)

Barbera d´alba “Grillaia” D.O.C. 2005 MAGNUM 3 LITER
Ren, intens, kraftig blommeagtig karakter med delikate toner af brombær og solbær. En varm, blød, rig og velbalanceret flot vin.
Høst: Druerne høstes sidst i oktober. Disse modnes med skindet i to uger, hvorefter vinen hældes på franske “luksus” egetræsfade til yderligere modning i 8 til 12 måneder. Vinen tappes på flaske og udvikles herfra i 8 måneder.
Farve: Klar dyb til dunkel rubinrød
Drue: 100 % Barbera
Alkohol: 13.5 %
Opbevaring: Bør lagres til september 2009, eller op til max 10 år
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
3 L. Magnumflaske 375,- (håndtappet og håndproppet) Der produceres max 80 stk om året

Barbera d´alba “Grillaia” D.O.C. 2005/06
Ren, intens, kraftig blommeagtig karakter med delikate toner af brombær og solbær. En varm, blød, rig og velbalanceret flot vin.
Høst: Druerne høstes sidst i oktober. Disse modnes med skindet i to uger, hvorefter vinen hældes på franske “luksus” egetræsfade til yderligere modning i 8 til 12 måneder. Vinen tappes på flaske og udvikles herfra i 8 måneder.
Farve: Klar dyb til dunkel rubinrød
Drue: 100 % Barbera
Alkohol: 13.5 %
Opbevaring: Bør lagres til september 2009, eller op til max 10 år
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 95,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)

Langhe Rosso “Grillorosso” D.O.C. 2004
Ren, udtalt bouquet, koncentreret frugt og krydret karakter, med komplekse toner af vanilje, ristet hasselnød, bær og eukalyptus.
Rig, helt udpræget og dvælende, med en behagelig kompleks afrunding.
Høst: Sen høst, når druerne er perfekt modnede.
Efter alkoholmodning, bliver massen blødt presset i små tempererede kar. Mildnings- og afsyringsprocessen indføres og kontrolleres. Stabiliseringen indtræffer naturligt, takket være vinterens lave temperaturer. Efterfølgende lagres vinen på franske egetræsfade til yderligere modning i et år. På flaske udvikles vinen i 8 måneder.
Farve: Ren dyb rubinrød.
Drue: 45% Nebbiolo - 45% Barbera - 10% Cabernet
Alkohol: 13.5%
Opbevaring: Er drikkeklar, men kan lagres i op til max 10 år.
Servering: Bør iltes og serveres ved 16-18 grader.
Pris pr. flaske: 75,-
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)
- 10 % ved hele kasser ( 6 stk.)